micmacbags new navajo serie

Micmacbags Leercollectie

Wij zijn dealer van het merk Micmacbags. In onze vestiging in Tiel vindt je een grote collectie leren Tassen & Portemonnees voor zowel dames als heren. Op zoek naar een speciaal Micmacbags item? Laat het ons weten. Mochten wij het niet voorradig hebben, kunnen we deze vrijblijvend voor je bestellen.

Micmacbags, handgemaakte leercollectie - Tiel

De leercollectie van Micmacbags wordt volledig met de hand gemaakt in hun eigen fabriek. Het begint echter allemaal met de eerste schetsen door eigen designers in Nederland. Hierna volgt een proces van de leer selectie tot aan het stikken van de panden en het bevestigen van de details. Het team van Micmacbags zorgt ervoor dat elke tas en portemonnee met de grootste precisie wordt vervaardigd. Het is allemaal even belangrijk voor het perfecte eindresultaat. Dit resulteert in een mooi en eerlijk product, dat onder de juiste arbeidsomstandigheden is gemaakt. Of je nu een dag de stad in gaat, een lunchafspraak hebt of op weg bent naar een verre bestemming: Voor iedere gelegenheid een Micmacbags!

Service

Wij geven minimaal een half jaar garantie op onze leercollectie. Dit houdt in dat wij bij een klacht altijd naar een passende oplossing kijken. In de meeste gevallen zullen wij zelf de reparatie uitvoeren, maar als dat niet mogelijk is, gaat de tas terug naar de leverancier. Leren tassen en portemonnees worden als service altijd ingespoten met een VG Anti-Rain spray en zo beschermd tegen water en vuil.

De nieuwe collectie Micmacbags is vanaf nu te bewonderen in onze vestiging aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel op onze facebook pagina www.facebook.com/snelhersteltiel.

 

!