Suède & nubuck onderhoud

In onze webshop bieden wij een ruim assortiment aan onderhoudsproducten speciaal voor suède & nubuck. Uiteraard ben je voor deskundig en eerlijk advies van harte welkom in onze vestiging in Tiel. Geen tijd om langs te komen, bel of mail ons. Wij staan je graag te woord.

!

Suède & Nubuck pakket

1x Woly combi cleaner, 1x Suède spray (kleur naar keuze) en 1x suede & Nubuck spons inclusief gum. Alles wat je nodigt hebt voor het onderhouden van nubuck en suède.

Suède & Nubuck spons inclusief gum

Praktische spons voor het reinigen van alle soorten suède en nubuck. Reinigt snel en gemakkelijk. Inclusief gummetje voor het verwijderen van hardnekkige vlekken.

Suède gum

Verwijdert vuil en vlekken uit suède en nubuck.

Suède borstel

Gecombineerde suède borstel voor het verwijderen van vuil en het opborstelen van suède en nubuck.

Suède & Nubuck spons

Suède en nubuck spons van het merk Bama. Deze snelreiniger reinigt, verwijdert vlekken en brengt uw suède schoen/laarzen/tas weer in topvorm.

Suède deppers

Onderhoudsmiddel voor velours (suède) en nubuck. Haalt de kleur op en werkt waterafstotend. Verkrijgbaar in 12 kleuren. Inhoud: 75 ml.

Wij leveren de merken Marla, Bama, Kids Colors, Ronilux of Woly afhankelijk van de kleur die besteld wordt.

Suède verf

Suède Colour is een diepwerkende anilineverf voor geschuurde leersoorten en is verkrijgbaar in zwart, donkerbruin, donkerblauw, donkergrijs en rood. Eventueel afwerken met een VG anti-rain of suède spray om afgeven te voorkomen.