Glad leder onderhoud

!

Puro Balsam 125 ml

Reinigt en voedt alle soorten gladleder. Houdt het leder zacht en soepel. Geschikt voor schoenen, handtassen, jassen en meubelen. Verkrijgbaar in de kleuren zwart, donkerbruin, middel bruin, donkerblauw en kleurloos. Inhoud: 125 ml.

Tip: Bij vlekken in het leer eerst reinigen met Woly Combi Cleaner en na het voeden kun je het beste het leer beschermen met een VG anti-rain.

Rapide ledercrème

Ledercreme voor lederonderhoud. Inhoud: 150 ml. Geschikt voor lederen voetbal -en wandelschoenen, zadels, etc. Verkrijgbaar in zwart, kleurloos en donkerbruin.

Rustic Cream Tube

Shoeboy'S Rustic tube kleurloos voedt robuuste leersoorten zoals gewaxt gladleer en gevette nubuck. Met natuurlijke wassoorten en oliën voor een optimale bescherming! Ook geschikt voor alle TEX-materialen. Maakt waterafstotend en oplosmiddelvrij! Inhoud 75 ml.

Patent Care

Onderhoudsmiddel voor lakleder en metaillic. Reinigt, verzorgt, glanst en voorkomt scheurtjes. Inhoud: 75 ml. Verkrijgbaar in zwart en kleurloos.

Pure White, witsel flacon

Een dekkende witmaker voor schoenen van glad leer en linnen. De schoenen worden weer hagelwit! Inhoud: 75 ml.

Multi Protector

Een water- en vuilafstotende spray, geschikt voor schoenen, laarzen, jassen, tassen e.d. die vervaardigd zijn uit KUNSTMATERIALEN zoals croco, stretch, suedine, textiel of combinaties hiervan. Inhoud: 250 ml.
palc schoencreme

Zelfglanzende schoencrème

Palc zelfglanzende schoencrème is gemakkelijk in gebruik en hoeft niet uitgepoetst te worden. Inclusief sponsje. Verkrijgbaar in diverse kleuren. Inhoud: 50 ml.

Schoencrème

Onderhoud voor uw schoenen. Kwaliteitscrème voor glad leder. Verkrijgbaar in 95 kleuren. Inhoud: 50 ml.

In het keuzemenu 'kleur' vind je de kleuren die corresponderen met de kleuren van de kleurenkaart (van boven naar beneden weergegeven te beginnen met de linkerkolom en zo verder).

Kleurcrème

Onderhoud voor uw schoenen. Uitstekend kleurende crème (extra dekkend) voor glad leder. Verkrijgbaar in 95 kleuren. Inhoud: 50 ml.

In het keuzemenu 'kleur' vindt u de kleuren die corresponderen met de kleuren van de kleurenkaart (van boven naar beneden weergegeven te beginnen met de linkerkolom en zo verder).

Matleder crème

Geschikt voor alle fijne leersoorten. Houdt de kleur mat. Inhoud: 50 ml Kleurloos
woly poetsdoek

Poetsdoek

Zachte poetsdoek van het merk Woly voor een perfecte glans.

Cadeaupakket Leeronderhoud

Luxe schoenpoetsdoos inclusief Woly combi cleaner, Woly ledercreme, impregneer spray en Woly poetsdoek. Betreft een mooie onderhoudsset voor de behandeling van leer, namelijk reiniging, voeding en bescherming.

Optioneel uit te breiden met extra schoenfournituren.