uitgebreide poetsbehandeling

Schoenen reinigen

Heb jij sneakers, suède schoenen of outdoor laarzen die onder de vlekken zitten en weet je er geen raad mee? Geen nood, want wij reinigen alle soorten schoenen! Optioneel kun je ook kiezen voor een uitgebreide nabehandeling en poetsen wij jouw leren schoenen weer als nieuw.

Waar worden jouw schoenen gereinigd? In onze schoenmakerij aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel.

REINIGING

De meeste schoenen worden gereinigd met Woly Combi Cleaner. Deze shampoo mengt zich met lauw water en zorgt ervoor dat de meeste vlekken worden verwijderd. Hardnekkige vlekken behandelen wij voor en indien nodig komt er nog stoom aan te pas. Iedere type schoen vraagt een andere reinigingsaanpak en dat maakt het zelf reinigen van schoenen best een lastige klus.

Kosten? Wij reinigen schoenen al vanaf € 7,50 per paar.

DROGEN

Na het reinigen, begint het droogproces en dit is voor ons het spannendste gedeelte. Deze fase bepaalt of we door kunnen na de nabehandeling of toch nog een extra reinigingsbeurt moeten inzetten.

NABEHANDELING

Leren schoenen die zijn gereinigd, adviseren wij altijd opnieuw te voeden en te beschermen. Soms betekent dit een uitgebreide poetshandeling met kwaliteits schoencrème en in andere gevallen volstaat een goede beschermings spray inclusief voeding. En hier zit nu ook de moeilijkheidsfactor om het zelf te doen. Steeds meer schoenen bestaan uit meerdere soorten leer in combinatie met stof en kunststof en dit vraagt nu eenmaal een andere aanpak van reinigen en na behandelen.

Kosten? Wij poetsen schoenen al vanaf € 5,00 per paar. Alleen beschermen? Daar rekenen wij € 2,50 per paar voor.

Hieronder een aantal voorbeelden van schoenen die in de afgelopen jaren door ons zijn gereinigd en gepoetst:

Op de foto zijn kaarsvet en olijfolie vlekken te zien. Dit zijn voor ons leuke uitdagingen om mee aan de slag te gaan. Wij zien de vraag naar reinigen en poetsen steeds groter worden en spelen hierop in door dit volop te promoten in onze vestiging in Tiel, op onze website en op sociale media. Je vindt ons op facebook en op twitter.

Geen tijd om langs te komen in Tiel? Je kunt jouw schoenen ook naar ons opsturen. Neem hiervoor altijd eerst even contact met ons op. Dit kan per email via info@snelhersteltiel.nl of telefonisch op 0344-620427.

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Tiel. Je kunt vlakbij onze winkel (betaald) parkeren.

De Snelherstel Tiel

Hoogeindsestraat 17

4001 AA TIEL