Klein lederwaren, tassen, riemen en portemonnees vind je onder één dak in Tiel

Klein lederwaren

Ons assortiment bestaat al jaren uit diverse klein lederwaren, waaronder sleuteletuis, pasjeshouders, dames- en herenportemonnees, ouderwetse knijpbeursjes, rijbewijshouders, koopmansbeurzen en portefeuilles. Op zoek naar iets speciaals? Grote kans dat wij het in Tiel verkopen of het voor je kunnen bestellen en leveren.

Dames – en herentassen

Onze collectie leren tassen kenmerkt zich al jaren door een goede prijs/kwaliteitverhouding en dat is dan ook de reden dat wij onze inkoop zelf verzorgen. We zijn altijd op zoek naar mooie leer items die voor een scherpe prijs aangeboden kunnen worden aan onze klanten.

Micmacbags leercollectie

Wij zijn dealer van het merk Micmacbags. De leercollectie van Micmacbags wordt volledig met de hand gemaakt in eigen fabriek. In onze vestiging in Tiel vindt je een grote collectie leren tassen en portemonnees voor zowel dames als heren. Op zoek naar een speciaal Micmacbags item? Laat het ons weten. Mochten wij het niet voorradig hebben, kunnen we deze vrijblijvend voor je bestellen.

De allernieuwste collectie Micmacbags is vanaf nu te bewonderen in onze vestiging aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel en op onze facebook pagina

Riemen

Bij de keuze van een riem draait het al lang niet meer om alleen maar functionaliteit. Vandaag de dag staat een riem ook voor een modieuze, trendy uitstraling. Riemen zijn uitgegroeid tot een onmisbaar modeaccessoire. Je kan er volop mee combineren en je kleding net dat beetje extra geven. De kleur van de riem afgestemd op de kleur van de schoenen om een harmonieus geheel te vormen. Kies een riem met zorg uit, let op de lengte en de vorm van de gesp, dan geeft hij zeker een toegevoegde waarde aan je outfit. De juiste riem voor iedereen!

In onze vestiging in Tiel vind je een ruim assortiment kwaliteitsriemen voor zowel dames, heren als kinderen. Onze riemen worden gratis op maat gemaakt door de riem bij de gesp in te korten. Naast de verkoop van riemen, kun je jouw riem ook bij ons laten repareren. Denk bijvoorbeeld aan het vervangen van een nieuwe gesp, het korter maken van een riem en het maken van een extra lus.

Onze riemen leercollectie:

  • Elastische riemen afgewerkt met leer
  • Casual riemen in 30 mm, 35 mm en 40 mm breed
  • Klassieke dames –en herenriemen in 30 en 35 mm breedte
  • Suede riemen in 35 mm breedte
  • Jeansriemen in 30 en 40 mm breedte
  • Hip & Trendy riemen in 35 mm breedte
  • Stoere kinderriemen in diverse kleuren