Wij zien de vraag naar reinigen en poetsen steeds groter worden en spelen hierop in door dit volop te promoten in onze vestiging in Tiel, op onze website en op sociale media. Je vindt ons op facebook en op twitter.

Geen tijd om langs te komen in Tiel? Stuur jouw schoenen naar ons op. Neem hiervoor altijd eerst even telefonisch contact met ons op.

Wij zijn gevestigd in de binnenstad van Tiel. Je kunt vlakbij onze winkel (betaald) parkeren.

SCHOENEN REINIGEN

Heb jij sneakers, suède schoenen of outdoor laarzen die onder de vlekken zitten en weet je er geen raad mee? Geen nood, want wij reinigen alle soorten schoenen! Optioneel kun je ook kiezen voor een uitgebreide nabehandeling en poetsen wij jouw leren schoenen weer als nieuw.

Waar worden jouw schoenen gereinigd? In onze schoenmakerij aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel.

REINIGING

De meeste schoenen worden gereinigd met Woly Combi Cleaner. Deze shampoo mengt zich met lauw water en zorgt ervoor dat de meeste vlekken worden verwijderd. Hardnekkige vlekken behandelen wij voor en indien nodig komt er nog stoom aan te pas. Iedere type schoen vraagt een andere reinigingsaanpak en dat maakt het zelf reinigen van schoenen best een lastige klus.

Kosten? Wij reinigen schoenen al vanaf € 7,50 per paar

DROGEN

Na het reinigen, begint het droogproces en dit is voor ons het spannendste gedeelte. Deze fase bepaalt of we door kunnen na de nabehandeling of toch nog een extra reinigingsbeurt moeten inzetten.

Nabehandeling schoenen

NABEHANDELING

Leren schoenen die zijn gereinigd, adviseren wij altijd opnieuw te voeden en te beschermen. Soms betekent dit een uitgebreide poetshandeling met kwaliteits schoencrème en in andere gevallen volstaat een goede bescherming spray inclusief voeding. En hier zit nu ook de moeilijkheidsfactor om het zelf te doen. Steeds meer schoenen bestaan uit meerdere soorten leer in combinatie met stof en kunststof en dit vraagt nu eenmaal een andere aanpak van reinigen en na behandelen.

Kosten? Wij poetsen schoenen al vanaf € 5,00 per paar. Alleen beschermen? Daar rekenen wij € 2,50 per paar voor.