De Snelherstel Tiel is jouw adres voor het vakkundig repareren van schoenen, laarzen, paardrijlaarzen en lederwaren.

Hieronder vind je de meest voorkomende reparaties en prijzen van 2021:

Lijmwerk (v.a. € 3,50)                                                    Nieuwe ritsen (v.a. € 12,95)

Stikwerk (v.a. € 3,95)                                                     Klittenband vervangen (v.a. € 4,95)

Nieuwe hakken (v.a. € 8,95 per paar)                           Schoenen reinigen (v.a. € 7,50 per paar)

Nieuwe zolen (v.a. € 19,95 per paar)                            Uitgebreide poetsservice (v.a. € 5,00 per paar)

Hielvoering (v.a. € 12,95 per paar)                               Oprekken van schoenen (v.a. € 3,50 per schoen)

Wij werken bij voorkeur met RENDENBACH schoenzolen, het beste leer wat er te krijgen is. Het Rendenbach leder onderscheidt zich van traditioneel leer door o.a. de volgende eigenschappen: slijtvast, sterk waterafstotend, flexibel, bijzonder goed draagcomfort, voetvocht absorberend, goed ademend, volledig biologisch afbreekbaar en een mooi nerfpatroon met prachtige houttint.

Schoenen verven

Wij verven uiteraard ook schoenen. Je kunt glad lederen schoenen laten verven van een lichte naar een donkere kleur. Vele klanten kiezen ervoor om hun schoenen zelf te verven met de juiste producten. Wij geven je graag advies. Kun je niet wachten, bekijk dan de volgende video: http://www.youtube.com/watch?v=dY_W8xNdlP0. De producten getoond in de video zijn bij ons verkrijgbaar.

Oprekken

Schoenen kunnen opgerekt worden in de lengte/breedte/hoogte en op de vreef. Bij laarzen kunnen wij ook de schacht oprekken. Het oprekken van schoenen duurt gemiddeld 2 uur. Voor het oprekken van de schacht duurt dit gemiddeld 2 dagen. Het oprekken van schoenen en laarzen is geheel op eigen risico. Ken jij onze anti-knel spray? De oplossing voor knellende schoenen en laarzen! Je spuit de schoenen in, aantrekken en uitlopen maar. Spuitbussen Marla Walk Away zijn bij ons verkrijgbaar voor slechts € 6,95.

Schacht innemen en verbreden

Is de schacht van jouw laarzen veel te ruim of juist te smal? Dan kunnen wij dit voor je oplossen door de schacht in te nemen of te verbreden met elastiek. Vraag naar de mogelijkheden.

Prijsindicatie: € 35,00 per paar.

Reparaties aan paardrijlaarzen

Veelvoorkomende reparaties zijn het plaatsen van nieuwe zolen en hakken, het vervangen van kapotte ritsen en elastische veters. Laarzen veel te strak bij de schacht? Dan kunnen wij eventueel in overleg nieuwe ritsen plaatsen.