“De sleutelspecialist van Tiel en omstreken met meer dan 40 jaar ervaring”

Wij beschikken in Tiel over zeer goede apparatuur en werken uitsluitend met A-merken. Onze sleutelmachines zijn allen van het A-merk SILCA en voorzien van de allernieuwste updates. Hierdoor kunnen we bijna alle soorten sleutels bijmaken. Wij slijpen standaard cilindersleutels tot aan bijzondere kluissleutels die tand voor tand geslepen worden.

Nu ook in Tiel snel en goedkoop transpondersleutels bijmaken! Dit zijn sleutels waar een startonderbreker/chip in zit. Een groot aantal automerken heeft vanaf bouwjaar 1995 een startonderbreker. Dit is een extra beveiliging tegen autodiefstal. Auto’s met een startonderbreker starten met een transpondersleutel. Je kunt ook bij ons terecht voor het dupliceren en inslijpen van banen- en boringssleutels. Bij afname van 10 of meer sleutels ontvang je 10% kassakorting.
Bij grotere aantallen hanteren wij speciale tarieven. Vraag ons naar de voorwaarden.

De meest sleutels kunnen wij binnen enkele minuten dupliceren en zijn klaar terwijl je wacht

Cilinder -en kruissleutels vanaf € 4,50 per stuk.
Fietssleutels vanaf € 5,95 per stuk.
Caravansleutels vanaf € 6,95 per stuk.
Scootersleutels vanaf € 7,95 per stuk.
Autosleutels zonder chip vanaf € 7,95 per stuk.
Autosleutel met chip vanaf € 39,95 per stuk.
Kluissleutels: Prijs op aanvraag.
Certificaatsleutels: Prijs op aanvraag en alleen op vertoon van het certificaat.

Banen -en boringsleutels

Je kunt bij ons terecht voor alle soorten banensleutels (o.a. fietssleutels van Axa, autosleutels en Eurolock kluissleutels) en boringsleutels (o.a. Lips Keso, Dom, Kaba, Mauer, Multi-lock, Yale, Winkhaus, Vachette, Iseo, Abus, Axa en Nemef).

Slijpservice

Wij slijpen ook sleutels die je zelf meebrengt. Slijpen vanaf € 4,00 per stuk. Slijpen van een eigen sleutel is altijd op eigen risico.

TIP: Heb je een gebroken sleutel? Neem beiden stukken mee en wij maken een nieuwe sleutel!

Sleutel accessoires

In onze vestiging in Tiel vind je een uitgebreid assortiment aan sleutel accessoires: gekleurde labels en sleutelkappen, sleutelringen in diverse maten, autosnaps, skipashouders, sleutelkettingen met kleine en grote musketon, sleutelkoorden, hangsloten, sleutelhangers en kofferlabels. Voor verenigingen en bedrijfsleven verkopen wij ook voordeeldoosjes sleutel labels en sleutel kappen vanaf 100 stuks.