Schoenmakerij, Sleutelspecialist & Stomerijservice onder één dak.

 Al meer dan 40 jaar een begrip in Tiel en omstreken.

2019 is het jaar dat Jan Verbeek 40 jaar in het schoenmakersvak zit. Dochter Janine Verbeek is al meer dan 10 jaar een vertrouwd gezicht voor velen en sinds 1 januari 2021 de trotse eigenaresse van het familiebedrijf. De Snelherstel is het adres in Tiel voor schoenreparaties, het bijmaken van sleutels en textiel reiniging.

“Samen met mijn vader run ik al jaren met veel plezier, passie en vakmanschap de vestiging aan de Hoogeindsestraat 17 in Tiel. In de afgelopen jaren hebben wij een bijzondere, trouwe klantenkring opgebouwd en nog steeds bouwen we iedere dag verder aan het succes van onze formule: alles onder één dak.”

Je bent van dinsdag tot en met zaterdag van harte welkom in onze schoenmakerij voor het vakkundig repareren van schoenen, laarzen, tassen en koffers. Wij gebruiken in onze werkplaats de beste materialen met oog voor prijs en kwaliteit.

Met meer dan 40 jaar kennis en ervaring op het gebied van sleutels adviseren wij jou graag over onze sleutel service en bieden wij oplossingen voor diverse sleutel problemen. Ook op het gebied van transpondersleutels kun je bij ons terecht. Wij bieden een ruim assortiment (auto)sleutels aan met chip/transponder en kunnen jou voorzien van een extra sleutel. Lees hier meer over onze sleutelmakerij.

Naast onze uitgebreide reparatie – en sleutelservice verkopen wij vanuit onze vestiging in Tiel een breed assortiment aan leeronderhoud, schoenfournituren, sleutel accessoires, naamborden, lederwaren, tassen, mode accessoires, paraplu’s, bretels en stomerij artikelen.

Vijf jaar geleden zijn wij een samenwerking aangegaan met Stomerij van der Schaft in Tiel. Vanuit onze vestiging aan de Hoogeindsestraat 17 bieden wij een zeer uitgebreide stomerijservice aan.